"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 5 de novembre del 2015

Tot el camp és un clam: Respecte II*II.
























Ahir, en els instants previs a la disputa del partit de la Champions entre el Barça i el Bate Borisov de Bielorússia, l'afició culé va mostrar milers de banderes estelades a mode de protesta contra les sancions imposades per la UEFA al club per aquest mateix fet, d'exhibir estelades, en partits d'aquesta competició.

No deixa de sorprendre aquesta sobtada intolerància de la UEFA amb certs símbols, quan històricament ha estat tolerant fins i tot amb la simbologia feixista i nazi d'aficionats d'alguns clubs, entre els quals, alguns de la lliga espanyola.

Sembla bastant evident que la UEFA actua, en aquest afer, empesa per les pressions de l'estat espanyol, ja que mai abans havia tingut cap problema amb les estelades, malgrat que fa molts anys que se'n veuen al Camp Nou. 

Finalment, podem afirmar que amb aquesta estratègia d'imposar sancions per eliminar les estelades d'entre l'afició culé, ha provocat un efecte bumerang, i com a mostra l'acció d'ahir al Camp Nou. Si es pensaven que aconseguirien aplacar-nos, els ha sortit el tret per la culata, i més i més aficionats han decidit portar l'estelada al camp. La imatge deu haver donat la volta al món (si més no per Europa), i cada dia més i més gent s'assabenta dels anhels del poble català de convertir-se en un poble lliure i sobirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada