"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 2 de febrer del 2016

Arrenca el 080!!!




























Ahir va arrencar una nova edició del 080 Barcelona Fashion a la Llotja de Barcelona. Enguany m'agradaria poder assistir a alguna desfilada amb les meves nebodes (als nens els agrada el futbol) perquè admirin a les guapes models que desfilen per la passarel·la tan professionalment, i perquè vagin prenent nota de la moda que ve per la propera temporada i vagin fent la llista als seus pares. 

Segur que elles quedaran embadalides davant la bellesa de les models i voldran ser models en el futur. Jo els recordaré que per ser model també cal estudiar força (encara que sigui mentida) i que amb uns retocs per aquí i uns retocs per allà, res és impossible. El més important és que no es fiquin "gordes" perquè la roba els quedi bé i agradin als homes.

Quan sortim de la passarel·la les portaré a fer un passeig per llocs fashion de Barcelona, encara que no comprarem res perquè no tinc ni un "duro", i criticarem a les "gordes" i lletges de la CUP que no saben vestir i que fan pena. Que bé que ho passarem!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada