"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 31 d’octubre del 2016

Ara sí: 3 de 9 amb folre i l'agulla descarregat!!!

Primer 3d9fa descarregat a la Plaça del Vi de Girona. (Foto: Ajuntament de Girona).


Ahir a Girona, amb motiu de les Fires de Sant Narcís, els Minyons vam descarregar per primera vegada en la nostra història el 3d9fa. Un castell que se'ns havia resistit des de la diada de la colla de l'any 2008 on havíem aconseguit carregar-lo per primera vegada, convertint-nos en la primera colla a carregar aquest castell, i que tampoc vam saber descarregar al segon intent, l'any passat també a la diada de la colla. Finalment doncs, a la tercera ha estat la vençuda. I on havia de ser sinó a la Plaça del Vi de Girona...

Descarregar aquest castell a Girona va tenir un efecte euforitzant, no tant sols pel fet de treure'ns l'espina amb el castell, i de passada amb els castells amb el pilar (cal recordar que el 4d9fa encara no l'hem descarregat tot i que el vam carregar per primera vegada a la diada de la colla de l'any 1999 i en portem sis de carregats), si no que també pel fet de remuntar una actuació que havia començat amb llenya, del 3d10fm de la primera ronda que va caure amb els dosos començant el descens.

Aquesta capacitat de reacció i convenciment general que calia tirar endavant amb el pla previst pels tècnics, es va confirmar a la tercera ronda (5d9f) i amb el pd8fm de comiat. Una exhibició amb majúscules que ens fa una mica més grans, si cap, encara. I el fet d'obrir el ventall de castells amb els castells amb l'agulla segur que ens donarà moltes alegries en el futur. Ahir en vam viure una i ben grossa!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada