"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 4 de febrer del 2017

Andoni Zubizarreta persona non grata al meu bloc.


Aiba la ostia Andoni!!

Acaba de fitxar com a director esportiu de l'Olympique de Marsella i en menys de mig any ja s'atreveix a contestar les preguntes dels periodistes en les rodes de premsa en francès. A Catalunya ha passat mitja vida, entre la seva etapa de porter i després com a director esportiu del Barça, però mai el vam sentir expressar-se en la nostra llengua.

N'estic fart dels que venen a casa nostra a guanyar-se la vida però ignoren i menystenen la nostra llengua. En canvi quan van a altres països no tenen problema per aprendre i expressar-se en la llengua local. 

Potser ja va sent hora que el Barça exigeixi als seus treballadors que aprenguin i parlin la llengua de la nostra nació, és a dir, el català. Jo crec que en dos o tres anys, amb una mica de voluntat, es pot aprendre... 

Probablement i malaurada, perquè la llengua de la nostra nació tingui el mateix estatus que el danès a Dinamarca, el norueg a Noruega, o l'holandès a Holanda, haurà d'anar desapareixent del mapa l'espanyol. I ho diu un fill d'andalús.

2 comentaris:

  1. Podria haver pres exemple dels seus paisans Txiki Begiristain o Bakero, i altres jugadors bascos que sí que parlen català.

    ResponElimina
  2. O fins i tot de Julio Salinas... ;-)

    ResponElimina