"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 28 de maig del 2017

La darrera copa del "Lucho".

Luís Enrique celebrant el títol de copa del rei ahir al Calderón.





















El Barça va tancar ahir la temporada 16/17 obtenint el títol de la copa del rei al vèncer en la final disputada a l'estadi Vicente Calderón de Madrid a l'Alabés de Vitòria (3-1, gols de Messi, Neymar i Alcàcer per al Barça, i Theo per a l'Alabés). Amb aquest darrer títol, l'entrenador blaugrana, Luís Enrique, posa punt i final a la seva trajectòria a la banqueta i s'acomiada amb un nou èxit. Malgrat que enguany solament s'han guanyat dos títols menors (Supercopa i Copa), en part per algunes actuacions arbitrals escandaloses i en part per la desconnexió de l'equip en alguns partits contra rivals teòricament més fluixos, cal reconèixer al tècnic la seva brillant trajectòria en els tres anys que ha dirigit al Barça: 9 títols de 13 possibles, una xifra impressionant i molt difícil de batre, o fins i tot, d'igualar.

Ara que deixa d'entrenar, l'asturià tindrà temps per a practicar l'esport de la bicicleta que tant li agrada, i potser per apuntar-se a un curs de català i aprendre a expressar-se en la nostra llengua. Segur que no li costa gaire tenint en compte que en un any escàs treballant a Itàlia, com a tècnic de la Roma, va ser capaç d'aprendre l'italià...



4 comentaris:

  1. Realment, la sensació que deixa no és tan agradable com altres entrenadors anteriors, però amb els números a les mans se li ha de reconèixer el mèrit. És clar que si jo tingués a Messi en el meu equip, potser també guanyaria algun títol... i això del català, ja tal.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que Luís Enrique ha trobat a faltar a Xavi, Puyol, el millor Iniesta, Alves... Tanmateix, estem massa ben acostumats darrerament potser.

      Elimina
  2. El millor d'aquest títol va ser la música d'acompanyament al "xan xan xan xan", que van posar les aficions abans de començar el partit.

    ResponElimina
    Respostes
    1. En alguns sectors de la caverna madrilenya encara els cou la xiulada, hehe.

      Elimina