"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 8 de juliol del 2017

El més semblant a un espanyol de dretes...

(Foto: Pablo Iglesias).




















Visca Palestina Lliure!!

Visca el Sàhara Lliure!!

Visca el Tibet Lliure!!

Viva España!!!


Les esquerres espanyoles ho tenen clar: primer la unitat, després la democràcia!

Fachin, l'1-O no anem a donar missatges a l'estat espanyol. Això ja ho vam fer el 9-N. Anem a decidir si volem ser independents o continuar sotmesos.

Iglesias i Echenique: sort que no sou catalans...

Colau i Domènech: sortiu de l'armari.

Rabell i Coscubiela: tranquils que no us prendrem el passaport espanyol.


7 comentaris:

  1. Que guapos que queden tots!
    I dic que queden perquè es queden. Naltros marxem.

    ResponElimina
  2. T,imagines? No haver d,enfadar-se i indignar-se més per les declaracions/aparicions de tota aquesra colla...
    És a les nostres mans!!

    ResponElimina
  3. He arribat a la conclusió que el que pensin aquesta gent és completament igual. No els de la foto, vull dir els que esmentes. S'aferren als seus lideratges amb subterfugis, amb cabrioles, amb excuses, al cap i a la fi. Segur que tindran alguns fidels que ens seguiran a ulls clucs, però si tu ets votant d'esquerres, demòcrata, no cal que siguis sobiranista, però saps el que ha costat poder votar i poder decidir, i la direcció del teu partit et diu que no votis en un referèndum vinculant, els has d'engegar a fregir espàrrecs. Estan rebentant per dins, i les bases al final faran caure els seus caps també. Que vagin jugant a la puta i la ramoneta, que tant criticar els convergents, i n'han après les pitjors estratègies.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com bé ha dit en Rufian avui a la ràdio, no cal que esperem res de bo dels dirigents d'aquest conglomerat. Esperem que les seves bases de votants siguin uns autèntics demòcrates republicans i sobiranistes...

      Elimina
  4. Tenia la petita esperança que aquesta vegada es posessin al costat de la democràcia. Sóc un il·lús. Val a dir que ells són uns imbècils i uns covards. Això els passarà factura, tant si assolim la independència com si no.

    Qui hi surt guanyant? L'unionisme, perquè amb la seva posició aposten perquè tot segueixi igual. Volen seguir menjant la userda que els deixen els grans partits ejpanyols. Patètic!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb una mica de sort acaben desapareixen com Unió, o són engolits per alguna nova formació/coalició d'esquerres amb cares noves que vinguin a dir el mateix que els que hi ha ara... sempre respectant el marc legal constitucional...

      Elimina
    2. Segur que es tornen a canviar el nom, no ho dubtis pas.

      Elimina