"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 30 d’octubre del 2017

Jordi Ballart: mentider, indigne, traïdor!

L'Encara alcalde Jordi Ballart.




















Com a terrassenc us he de reconèixer que sento una profunda vergonya i un gran fàstic, pel fet què la meva ciutat tingui un alcalde com el Jordi Ballart. Un paio que va girar l'esquena al govern de Catalunya, i de passada a milers de terrassencs, en l'organització del referèndum del dia 1 d'octubre, i que dies després va declarar en una entrevista al Diari de Terrassa que dimitiria com a alcalde i abandonaria el seu partit, el PSC (ajjjj), en el supòsit que el PSOE acabés donant suport a l'aplicació de l'article 155 contra l'autogovern de Catalunya, cosa que es va fer efectiva, amb la seva aprovació, el passat dissabte a la cambra del senat (malgrat el senador català del PSC, l'expresident Montilla, abandonés l'hemicicle per estalviar-se la vergonya).

Doncs bé, ja han passat tres dies de l'aprovació del 155 i molts terrassencs encara esperem que el senyor Ballart dimiteixi per dignitat, coherència i honestedat. Però van passant els dies, i les informacions que arriben no apunten pas a que l'alcalde tingui la intenció de dimitir. Avui s'ha fet públic que ha decidit trencar el pacte de govern amb el PdCat, i continuar governant en minoria.

Sincerament, m'havia cregut que l'alcalde Ballart era una persona honesta i digna. Les seves darreres accions polítiques em demostren que estava molt equivocat. Indigne.

9 comentaris:

  1. Haig d'admetre que m'ha enganyat, em pensava que plegaria... Que tingui la barra de trencar l'acord amb el PdeCat ja és de nota.

    Gran polític professional, sí senyor, com el seu papa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Trobo que un dels principals problemes dels polítics professionals, és precisament això, que no saben fer altre cosa que viure de la política. I el Ballart ho ha fet des que eran un nen...

      Elimina
  2. És que si el PSC perd alcaldes i afiliats com aquest, ja només quedarà el Miquel"pordiospedrolíbranosdelpp" Iceta"

    ResponElimina
    Respostes
    1. I pensar que fins i to jo en algun moment els devia votar i tot... "PSC quién te ha visto y quién te ve!!"

      Elimina
  3. Per sort a Sabadell ja ens vam desfer del PSC (que consti que ens va costar)

    ResponElimina
  4. Tinc poques coses a envejar de Sabadell, però aquesta, reconec que em fa molta enveja.

    ResponElimina
  5. Al final ha plegat. Li ha costat decidir-se, però millor tard que mai. Ha tingut més dignitat que molts d'altres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es veu que han seguit el seu exemple uns quants regidors socialistes més. Han quedat l'Aguado, el Vega i l'Armengol... botiflers totals!!

      Elimina
    2. Em sorprèn que l'Aguado continuï. Molt decebedor.

      Elimina