"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 10 de març del 2018

Acte polític del CDR Terrassa.

Aquest matí, a la plaça del 1r de Maig del barri de Sant Pere Nord de Terrassa s'ha celebrat una interessant tertúlia amb algunes de les principals espases mediàtiques de la causa republicana: Gabriel Rufian (ERC), Albano Dante-Fachin (Som Alternativa), Bea Talegon (exmilitant socialista), i els terrassencs Manuel Marquez (historiador i activista polític, CUP), Maria Sirvent (diputada al Parlament, CUP) i Àngels Font (CGT).

Especialment aplaudides han estat les intervencions de la madrilenya Bea Talegon que ha mostrat la seva admiració pels catalans que estem lluitant per la República i per la democràcia, i ens ha encoratjat a no defallir, i a no oblidar-nos de la resta d'espanyols demòcrates quan arribi la seva lluita conta les forces de l'estat demofòbic.

També destacables han estat les intervencions d'Albano Dante-Fachín, que sap modular el to de veu per aixecar les ovacions dels presents, i de Gabriel Rufian que sap tocar la fibra amb un llenguatge mordaç.

Visca el CDR Terrassa! Visca els CDRs! Visca la República!!!





2 comentaris:

  1. Just acabo de veure un tuit de l'Albano-Dante, on lloava l'acte, i entro al feedly i veig que tu també en parles. No me n'havia assabentat, però amb aquests ponents no m'estranya que hi hagués tantíssima gent. Molt ben organitzat. Em sembla que al meu cdr li fa falta posar-se les piles...

    ResponElimina