"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 28 d’abril del 2018

Obeses: mai prou reconeguts.



Ahir els Obeses (Arnau Tordera, Maiol Montané, Arnau Burdó i Jaume Coll) van presentar al teatre Kursaal de Manresa el darrer àlbum de la banda osonenca, "Fills de les estrelles". Aquest és el seu cinquè album d'estudi des que van formar el grup l'any 2010 a Tona. 

És tot just el meu segon recital dels osonencs, però he de dir que m'he convertit en un fan absolut de la seva música i dels seus directes. En la meva modesta opinió, els Obeses són del millor que hi ha a casa nostra i no tenen res a envejar a altres bandes de reconegut prestigi internacional. Magnífics instrumentistes, i un cantant a l'alçada de grans mites com Freedy Mercury o Ian Gillan (Deep Purple).

Tanmateix, crec que el fet que siguin una banda catalana, i de poble fins i tot, fa que no tinguin el reconeixement que es mereixerien. Si teniu ocasió de veure'ls en directe, no ho dubteu. I busqueu els seus àlbum perquè són autèntiques joies amb estils diversos.



2 comentaris:

  1. Respostes
    1. malgrat que sembli que, de fet, ningú ens entén. Mentre quedi algú dempeus que hi confiï cegament, m'has de creure si et dic que ens en sortirem...

      Elimina