"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 7 de juny del 2018

Un espanyol de dretes és el que més s'asembla a un espanyol d'ultradreta.





















S'ha fet públic el nou govern del "socialista" Pedro Sánchez. Si algú s'havia fet algun tipus d'il·lusió que es produís un canvi de rumb respecte al govern sortint, ha quedat clar amb la tria de ministres que això serà pràcticament impossible. Hi ha noms que fan venir basques només de sentir-los i que no auguren res de bo pel que fa a la resolució del conflicte català. Això sí, carteres ministerials per un tub, que la casa és gran!

8 comentaris:

  1. Se seguirà mirant cap a una altra banda quan hi hagi tortures?
    Se seguirà insultant impunement els catalans?

    ResponElimina
  2. Ara que ja hem rigut una estona amb els nous ministres espanyols, jo prefereixo fixar-me en la bona feina que està fent el nostre govern. En quatre dies han revertit un munt de destrosses del 155, han restituït càrrecs i desbloquejat molts projectes. Construir, construir i construir. Ja sabem qui ens feia mal i no ho diem prou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Malauradament, el nostre govern tindrà les mans lligades per desenvolupar lleis i millorar les condicions de vida dels catalans, amb el nou govern socialista, que farà el mateix que l'anterior però amb un somriure a la cara. Talante en diuen...

      Elimina
  3. Doncs res, tornem a posar a Rajoy que en Risto no està content.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja espero el moment que enderroquin també el govern de Sánchez... La llàstima és que no es veu cap partit espanyol amb la voluntat ferma de canviar les coses i democratitzar l'estat espanyol.

      Elimina
    2. Realment hi ha algun motiu per estar contents? Borrell, el paio de T5 que diu que això de les autonomies i l'estatut és provincià, el Marlaska -gran jutge: https://www.ara.cat/politica/historial-Grande-Marlaska-altres-ombres-Sanchez_0_2028997286.html-... i a la Chacón no la fan ministra per què ja és morta...

      Elimina
    3. De fet, n'hi ha pocs que se salvin... Ara, majoria de dones... què feministes!!! Hahahhaha

      Elimina