"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 24 de setembre del 2018

200.000 mercès!!!


No, el títol de l'entrada d'avui no té res a veure amb el dia de la Mare de Déu de La Mercè. Avui, de manera totalment imprevista, i fins a cert punt indesitjada (pel motiu luctuós que ha provocat que molts entressiu entre ahir i avui a visitar-lo), aquest bloc ha assolit les 200.000 visites des que el vaig inaugurar un ja llunyà 10-02-2011.

L'1 d'agost del 2013 arribava a les 50.000 visites.
El 17 de març del 2015 havien passat 100.000 visitants.
El 15 d'abril del 2017 arribava a les 150.000.
Avui 24 de setembre del 2018 ja són 200.000 les visites.

Alguns passeu per aquí per amistat, altres per curiositat, altres per tafaneria, altres per interès, i fins i tot alguns per participar i comentar (especialment el Xavier Pujol i el Xexu, als que no tinc l'honor de conèixer en persona, però amb els que mantinc una bona relació d'internautes).

També sé que em seguiu amb regularitat unes 50 persones o algunes més, i que si no fos perquè algun d'aquests em penja les entrades al facebook, molts ni coneixerien el bloc. Especialment el Timi que em penja entrades de tant en tant, i la veritat, no sé qui més ho fa perquè no tinc facebook...

Bé, gràcies a tots i totes per l'interès i/o la curiositat i fins la propera.

6 comentaris:

  1. Tard, però aquí estem. Sempre un plaer llegir un home savi com tu, i que ets savi ho demostra que no tens facebook! Personalment, m'interessen els posts d'actualitat de Minyons i els que menys els de pedagogia, que són temes que no toco i que se m'escapen molt. Però aquí estem sempre que es pot, i que duri! Algun dia et saludaré en una plaça, ja ho veuràs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No esperava menys... més val tard que mai.

      Tindré en compte les preferències dels meus lectors i comentaristes! Com pots comprovar, avui dimarts entrada sobre pedagogia. ;-)

      Elimina
    2. Només faltaria que ens haguessis de fotre cas a nosaltres. Cadascú fa servir el seu blog pel que li agrada compartir. Una altra cosa és que no tots tenim els mateixos interessos, i el desconeixement total no em permeti entendre o comentar temes sobre pedagogia. O que per mi no tots siguin 'temazos de dimecres', hahaha! Fem el que podem!

      Elimina
    3. De fet, ni per a mi són tot "temazos", però de tant en tant em permeto la llicència de penjar alguna banda "curiosa" per diferents motius.

      Elimina