"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 9 de setembre del 2018

Minyons: 100 3d9f consecutius!!

3d9f número 100 consecutiu, a la plaça de Sant Roc de Sabadell, en la diada de la Festa Major.




























Avui, a la Festa Major de Sabadell, els Minyons hem assolit una fita a l'abast de poques colles castelleres. Hem arribat a la xifra rodona de 100 3d9f descarregats de manera consecutiva, sense cap intent ni intent desmuntat pel mig. 5 anys, 10 mesos i 26 dies després del primer dels 100, hem assolit aquesta gesta. La darrera caiguda (carregat) data del 14 d'octubre a la Festa Major del barri de les Corts, i la setmana següent iniciàvem aquesta ratxa espectacular a Mollet, a la diada dels castellers locals.

La diada d'avui l'hem completat descarregant un 2d8f i un 4d8, a banda d'un vano de 5. Resultat més aviat fluix tractant-se de la Festa Major de la ciutat veïna i co-capital de la comarca, on històricament els Minyons hem realitzat diades de grandíssim nivell. Esperem que en el futur la gent de la colla torni a engrescar-se per portar grans castells al costat de casa.


Foto de grup al final de la diada de la Festa Major de Sabadell (Foto: Mireia Comas).

6 comentaris:

  1. No tenia cap dubte que el post d'avui aniria d'això! Potser no va ser una diada de màxims, i com deia el teu company Burés a twitter, en aquesta època que tot va per rànquings i punts, sembla que 100 3d9f descarregats seguits siguin poca cosa, però són una gesta. Parlem de cap intent desmuntat tampoc, eh, això és molt bèstia. No sé si cap altra colla ho pot dir...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant de bo m'equivoqui, però crec que el món casteller no veura repetida en gaires ocasions una gesta com aquesta. Crec que la Vella ens va al darrera (a pocs 3d9f dels 100), però ells tenen un intent desmuntat fa un parell d'anys a la Xina crec, tot i que té el mateix mèrit.

      Elimina
  2. En actuacions com la d'ahir és on més trobo a faltar poder fer un 5x8. De veritat, no entenc que els responsables de la colla no ho vegin així! El 5x8 s'ha de portar sempre en cartera, encara que no sigui un projecte de 5x9f -tot i que qualsevol 5x8, per pesat que sigui, és sempre un pas cap al 5x9f-. Dóna joc, dóna bagatge, i sobretot, permet arrodonir una actuació que no hauria d'haver acabat amb un castell de 8 senzill.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord Lluís. Sembla que darrerament t'han escoltat i comencem a fer proves del 5d8. Esperem que arribi aviat...

      Elimina