"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 12 de novembre del 2018

Jaume Leiva, orgull terrassenc.

El Jaume travessant la línia d'arribada a Donosti (Foto: Fotorunners.es).
























El Jaume Leiva és potser el millor corredor de llarga distància que ha donat la ciutat de Terrassa. Ahir es va imposar en la clàssica "Behobia-Donosti", amb un recorregut de 20 kilòmetres, amb un temps de 1:00'20, quedant a tan sols 3 segons del rècord de la prova. Més de 30.000 atletes van prendre la sortida a la localitat guipuscoana de Behobia.

L'atleta terrassenc està travessant un dels seus millors moments d'estat de forma, i fa un parell de caps de setmana va aconseguir la seva millor marca personal a la mitja marató a València, deixant el crono en 1:02'29. Una marca excepcional només a l'abast dels millors atletes del món. Després d'uns anys amb lesions constants on fins i tot va plantejar-se deixar-ho estar, ara comença a veure la llum al final del túnel i pot pensar fins i tot en accedir a les principals competicions internacionals.

Tant de bo puguem veure al Jaume algun dia corrent un mundial o perquè no uns Jocs Olímpics. Amb la seva capacitat de sacrifici i lluita, res és impossible.

Molta força Jaume, i enhorabona per l'èxit!

1 comentari: