"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 8 de novembre del 2018

Terrassa, una caixa de sorpreses.























Avui s'ha sabut a través dels mitjans de la detenció i empresonament del terrassenc Manuel Murillo Sánchez, un guarda de seguretat de 63 anys que, presumptament, volia atemptar contra el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a causa de la voluntat del govern que aquest presideix d'exhumar les restes de Franco del "Valle de los Caídos". El paio és un franquista reconegut i fill d'exalcalde franquista (de Rubí, del 1962 al 77). Quines perles tenim per veïns!

Es veu que l'Audiencia Nazional no ha volgut jutjar aquest cas, malgrat que l'home estava en possessió d'un arsenal d'armes a casa seva, i haver comunicat per diversos canals socials les seves intencions. A la Tamara Vila, la noia del CDR de Viladecans, l'acusen de terrorisme per possessió d'un xiulet i d'una careta de Jordi Sánchez i la tenen reclosa a la seva ciutat sense poder sortir-ne. I al raper mallorquí Valtonyc també el volien empaperar per les lletres de les seves cançons... Un festival de la democràcia espanyola.

6 comentaris:

  1. Potser així el PPedrosanchez sabrà d'una vegada el que és l'ultradreta i deixa anar d'una vegada els presos polítics innocents.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els socialistes espanyols han despertat el feixisme... hahahaha

      Elimina
  2. Home, no l'han volgut jutjar perquè no ho havia fet. Si hagués pelat el Sánchez l'haurien condecorat i tot.

    Gent molt maca a Terrassa, sí sí.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La ciutat de les persones, deia fa uns anys una campanya de l'ajuntament... ;-)

      Elimina