"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 24 de desembre del 2018

El que faltava pel duro!!


Sembla com si els partits unionistes estiguessin competint per veure qui el té més fatxa. Acabem de descobrir el nou candidat del PP a l'alcaldia de Barcelona, un tal Josep Bou, que es vanta de ser molt català, pels seus 8 cognoms catalans, tot i que supura nacional-catolicisme franquista per totes bandes.

El Polònia va estrenar la seva imitació, a càrrec de Toni Albà, el passat dijous, i va ser un dels gags més afortunats del programa, al meu entendre.

5 comentaris:

  1. Doncs haurà de ser molt fatxa si vol arrambar algun vot. La competència ultra està molt fotuda, i em temo que es menjarà els mocs.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I a sobre, segur que no tindrà el seguiment i la propaganda mediàtica d'altres líders ultres com l'Arrimadas o el Vall....

      Elimina
  2. Molt català i molt espanyol? Un oxímoron!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament. Crec que, més aviat, és molt espanyol i poc català.

      Elimina
  3. Perquè no t'agraden els musicals! Perquè les dues cançons que van fer per mi són millors que aquest gag. En tot cas, aquest senyor ja es veu que ens aportarà molts més moments d'hilaritat que el Fernández Díaz, que era més sòmines... i total, els votarà només la mateixa gent, com a molt. Millor que ens faci riure una mica.

    ResponElimina