"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 7 de desembre del 2018

Mossos defensant feixistes a Terrassa.


Ahir uns centenars de terrassencs i terrassenques antifeixistes van anar a protestar contra l'acte del partit polític feixista VOX amb motiu de la celebració del dia de la Constitución, a la plaça del 1r de Maig, al barri de Sant Pere Nord. Després de més de dues hores sense incidents i amb els antifeixistes llestos per marxar del lloc, els mossos van començar a carregar contra la primera línia de concentrats, picant indiscriminadament i fins i tot fent servir bales de foam, ferint a diversos manifestants.

Una vegada més, i ja en van un bon grapat darrerament, els mossos defensant als feixistes i atacant als antifeixistes. Com que ja no és anecdòtic, ja passa a sistèmic, i potser caldrà que el president Torra prengui mesures dràstiques per acabar amb la impunitat d'aquestes unitats violentes que són les Brimo. Ja ha quedat clar que el Conseller d'interior, Miquel Buch, no vol o no pot posar-hi fil a l'agulla i fer neteja al cos dels grups de policies que se salten el reglament i que gaudeixen picant als independentistes.






4 comentaris:

  1. Hi ha alguns, i més que alguns, infiltrats ultres a dins del cos.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I infiltrats del cos entre manifestants. S'ha d'estar alerta que no generin la violència per crear un efecte dominó i que es pugui desprestigiar les justes reclamacions.

      Elimina
  2. La paraula clau del teu escrit és 'pot'. A mi m'agradaria saber d'una vegada per totes qui redimonis mana a la Generalitat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si estem intervinguts, que ho diguin clarament. D'altra manera arribem a la conclusió que els nostres representants, suposadament rupturistes, estan col·laborant amb l'enemic, com un govern de Petain qualsevol.

      Elimina