"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 26 d’abril del 2019

La porra del 28-A.


















Hem vingut a jugar!!

A veure què us sembla la meva porra per al diumenge:

- ERC:10

- PSC: 9

- JxCat: 7

- Comuns: 7

- C's: 6

- FR: 5

- PP o VOX: 4

7 comentaris:

  1. Tant de bo l'ultradreta espanyolista tingui la poca representació que pronostiques, i que entre C's, PP i Vox no passin dels 9.
    I ja posats a demanar que a la resta de l'estat (amb els equivalents que calguin) hi hagi una correlació semblant.

    ResponElimina
  2. Catalunya no és Espanya, ni votant...

    ResponElimina
  3. Tinc males vibracions, sóc pessimista. Votaré al Front Republicà, però no tinc clar que tinguin representació... I els fatxes, compte, que estan sortint de l'armari i són molts i covards.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Home, jo penso que el FR com a mínim a Barcelona ha de treure algun representant. I a Catalunya el feixisme no penso que pugui augmentar. Vull dir que sumant els vots de C's i PP en el seu màxim històric (21D), això es poden repartir C's, PP i VOX. Fins i tot poden baixar a Catalunya.

      Elimina
  4. Ara em dutxo i me'n vaig al col·legi electoral a fer d'apoderat. Et diria que tinc molts dubtes del què passarà, sovint les enquestes afavoreixen molt a ERC i després no treu tant com semblava. Però el que sí que em sembla exagerat són aquests 5 a FR. Tant de bo passés, eh? Però la CUP i altres formacions satèl·lits són menys populars del que ens sembla a qui estem polititzats, i sobretot als qui ens movem per twitter.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Haha, Xexu. Tens raó, els que estem molt ideologitzats tendim a pensar que tothom ho està. El cert és que dins del meu entorn, d'amics i familiars hi havia un bon grapat que han votat FR, però la realitat és que la gent acostuma a votar segons bufa el vent, i també a qui veuen a la tele o a la premsa.

      Elimina
  5. Vaja, es veu que m'ha pogut més la il·lusió que la raó. Sembla clar que la meva aposta pel Front Republicà no ha reeixit. La nul·la aparició als mitjans i l'ínfima despesa en publicitat electoral li han passat factura, i la gent ha apostat pels partits hegemònics independentistes. Sobretot el més autonomista dels dos, ERC.
    Per la resta, crec que no he anat desencaminat. Els tres de més que ha tret el PSC venen dels tres partits espanyolistes als que havia donat 1 escó més per partit del què realment han tret.
    Amb JxCat i els COmuns l'he clavada!

    ResponElimina