"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 26 de maig del 2019

Gran Diada del Patrimoni!

Primer 4d9f de l'any, ahir a la Seu d'Ègara a la Diada del Patrimoni (Foto: El món casteller).


Gran jornada castellera ahir a la Seu d'Ègara. Malgrat les previsions metereològiques no eren massa favorables, finalment la pluja no va aparèixer fins al darrer moment, i de forma molt minsa. El què sí que va ploure són castells dels grossos, ronda rere ronda: 3d9f (2n de l'any), 4d9f (1r de l'any), 5d8, i pd7f (1r de l'any). Una "Tripleta màgica" matinera que va despertar els primers càntics de "i tot descarregat" d'aquesta temporada entre els minyons. Esperem que la gesta serveixi per animar a uns quants minyons més, encara inactius, perquè vinguin a assaig i puguem aspirar a pujar el llistó de cara a la Festa Major de Terrassa.

La diada havia començat puntual a les 18 h. amb el pilar caminant pel pont de Sant Pere, que enguany va completar el recorregut sense màcula, i va acabar amb una festa de primera al nostre local, amb el concert dels flamenquillos "Mamba Sonora", i els millors punxa discs de la colla, sobretot el que va obrir la sessió.

4 comentaris:

  1. Molt bona l'ombra dels castellers projectada a la façana de la Seu d'Ègara.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Cert. Has de venir algun any a la Diada del Patrimoni. El lloc és espectacular i les fotos dels castells acostumen a ser-ho també.

      Elimina
  2. Entenc que el DJ que va obrir la festa vas ser tu, oi? Hahaha.

    Ja vaig veure la gran diada que vau fer, m'alegra molt veure que esteu en forma! A veure si feu un passet més en properes diades, segur que el 2d9fm no està lluny!

    ResponElimina
  3. Tornes a encertar, hehe.

    A veure com fem el pas a la "gamma extra"... no serà fàcil, i no serà tan amunt com fa uns anys quan vam quedar fora de St. Fèlix també. Tan de bo!

    ResponElimina