"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 22 de juny del 2019

La Manada: doncs resulta que sí que són uns violadors.























Per fi un tribunal de justícia espanyol fa justícia en un cas de violació en grup. Els cinc nois sevillans de La Manada (com es feien dir en el seu grup de whatsap) han estat sentenciats pel Tribunal Suprem a 15 anys de presó per la violació d'una noia a les festes de San Fermín de l'any 2016.

El cas va portar molta cua, i alguns mitjans espanyols d'ultradreta van justificar l'acció dels ara condemnats, argumentant que havia hagut el consentiment de la víctima, i tractant a aquesta de "fresca" i d'haver consentit l'acció dels cinc nois. Per fi es repara la dignitat de la noia amb aquesta sentència. Cap violació ha de quedar impune.

3 comentaris:

  1. El Suprem ha volgut rentar una mica la seva imatge amb aquesta sentència. A vegades la pressió mediàtica serveix per a alguna cosa, encara que només siguin per fotre a uns pela-gats de merda. Si hi arriba a haver algun familiar d'algú poderós la cosa hagués acabat d'una altra manera.

    ResponElimina
  2. Un bri de justícia no repararà tot el mal que se li ha fet a aquesta noia, i ja no només pel que li van fer aquests 5 degenerats, sinó l'assetjament posterior de mitjans i opinions, i el que encara li queda. Li costarà recuperar la pau. En canvi ells veurem quan triguen a sortir de permís regular i a tenir tracte preferent.

    ResponElimina