"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 27 de setembre del 2019

Si fabriques Goma-2, portes Raventós!!


Genial paròdia del Polònia de la lamentable entrada de la Guàrdia Civil a la casa d'un dels membres del CDR detingut i, finalment, empresonat. He estat a punt de penjar directament el vídeo original que ja fa bastant riure (si no fos perquè l'assumpte és prou penós i indignant), però he preferit posar la paròdia ja que aquesta sí que està feta per fer riure. Amb l'original venen ganes de plorar i de fer coses molt pitjors. No hi ha paraules per descriure la ràbia, la impotència, l'odi acumulat...

8 comentaris:

  1. Boníssim que siguin capaços de fer riure amb això. Un gran mèrit... I una gran pena la realitat que estem vivint.

    ResponElimina
  2. Jo ara, ja no puc ni mirar el Polònia, em sembla tot tan greu que fins i tot l'humor sobre el tema, el trobo trist i preocupant. No me'ls miro, no.

    Compartim la ràbia i la impotència acumulada, això sí!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc el miro fa temps, però va coincidir que aquest capítol el vaig veure, i que havia vist les imatges que parodiava l'esquetx... és tan greu que o riure és una manera de canalitzar l'ira.

      Elimina
  3. "Teatro del bueno" o millor dit: del dolent!

    ResponElimina
    Respostes
    1. estem molt acostumats al teatre de la fiscalia, cossos de repressió de l'estat, polítics espanyols... malauradament, fora de Catalunya no són capaços de veure la farsa.

      Elimina
  4. Quina grimilla que fa el senyor Raventós... encara que no tanta com la GC, és clar.

    ResponElimina