"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 10 de novembre del 2019

He vist Déu.

Messi preparat per un xut de falta (Foto: Mundo Deportivo).
























Ahir vaig tornar al Camp Nou convidat per un amic soci. Vaig tornar a viure una d'aquelles nits estel·lars del millor jugador de la història d'aquest esport, Leo Messi, que va marcar un nou "Hat Trik" (tres gols), sense ni despentinar-se. Un, el primer, transformant un penal, i els dos següents en dos llançaments de falta directa, d'execució quasi idèntica. Magnífica.

L'astre argentí ha assolit una efectivitat estratosfèrica en l'art del llançament de faltes, i ahir va tornar a demostrar, un cop més, que és el millor especialista del món, també, en aquest art. 29 gols de falta porta ja Messi. Més que qualsevol dels grans equips europeus, sumant els de tota la plantilla, en els darrers 8 anys. Brutal.

Estic convençut que als porters rivals els deuen tremolar les cames cada vegada que l'arbitre xiula una falta a prop de l'àrea i Leo Messi és al camp.

4 comentaris:

  1. En Messi és molt bo, potser el millor, però al seu voltant no es pot construir un equip, cosa que sí que podies fer amb Xavi. Ell pot ser la cirereta, però en cap cas el líder. Grisman, Coutinho, Ibramovic, Cesc, Alexis, Neymar i tants jugadors que haurien triomfat el Barça si no s'haguessin trobat amb aquest paio pel camí. Condiciona massa, està sobrevalorat.

    ResponElimina
  2. És gairebé més bo llençant faltes que penals. La seva efectivitat és impressionant. Però el que més em sorprèn, tenint en compte que les vegades que l'he vist m'ha semblat un patata en aquest aspecte, és que Cristiano Ronaldo encara porta més gols de falta que ell... també el supera en nombre de hat tricks. No ho entenc.

    ResponElimina