"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 16 de desembre del 2019

Espanya, un país on se suspenen partits per dir-li nazi a un nazi, i no per proferir insults racistes, homòfobs o masclistes...

L'afició radical del Rayo Vallecano, els Bukaneros, mostrant una pancarta dedicada al jugador ucraïnès d'ideologia nazi.























Increïble el què ha passat aquest cap de setmana a la lliga de futbol de la segona divisió espanyola. A l'estadi del Rayo Vallecano, en el partit que enfrontava l'equip madrileny amb l'Albacete, l'arbitre va decidir suspendre el partit a la mitja part a causa dels càntics i insults d'una part de l'afició vallecana contra el jugador visitant, l'ucraïnès Zozulya, reconegut seguidor d'un líder polític i militar ucraïnès d'ideologia nazionalsocialista.

És un escàndol. Estem acostumats a sentir els càntics, insults i crits masclistes, homòfobs, racistes i feixistes d'un bon grapat d'aficionats a molts estadis espanyols i mai s'havia suspès un partit per aquestes actituds. En canvi quan algú li diu nazi a un nazi, això és motiu de suspensió d'un partit... El súmmum de la indecència. Fàstic de país.

A veure si els del @TsunamiDemocràtic prenen exemple del què ha passat a Vallecas i s'inventen alguna manera original de dirigir-se al President de la LFP (Lliga de Futbol Professional), el feixista declarat Javier Tebas, i aconseguim que l'arbitre suspengui el partit. Que tot el món se n'assabenti que a Catalunya no ens agraden els feixistes, ni l'estat que els protegeix.

4 comentaris:

  1. Tranquil que després els nazis som nosaltres.

    ResponElimina
  2. No és el primer cop que l'afició del Rayo demostra una dignitat poc comú entre els seguidors del futbol. Però sí que és el primer cop que se suspèn un partit. No sé si l'Estat espanyol s'adona de la tendència feixista cada cop més evident que està agafant, o si se n'adona i ja li sembla bé.

    ResponElimina