"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 13 de desembre del 2019

Fora caretes sociates espanyols!

Miquel Iceta participant avui al congrés socialista.























El PSC, o el que és el mateix, el PSOE de Catalunya, està celebrant aquest cap de setmana el seu congrés a Barcelona. Es preveu que en aquest congrés es visualitzi un gir, si cap, encara més pronunciat cap a l'unionisme, abandonant antigues tesis més catalanistes. Veient el cartell que han triat com a teló de fons dels parlaments dels líders sociates (socialistes els queda moooolt gran) fan venir basques. "La Catalunya de tothom"! I una merda! Haurien d'haver-hi escrit "La Catalunya espanyola" que és el que realment defensen. Quina colla de feixistes de somriure ample.

5 comentaris:

  1. ÉS tenir barra insinuar que el castellà corre perill a Catalunya. Saben perfectement que la llengua amenaçada és la catalana.
    Busquen vots a les escombraries dels C's, Vox i PP.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament Xavier. Saben que el catalanisme ha girat irremeiablement cap a l'independentisme, i ells han decidit girar cap a l'unionisme cercant ser el partit majoritari dins d'aquest sector de votants. El què és clar, és que mai més tornarà a ser un partit de grans majories a casa nostra com havia estat.

      Elimina
  2. Quina decepció tant gran amb els socialistes en general i amb els catalans en especial! Per circumstàncies de la vida vaig conviure molt i molt amb socialistes de primera línia durants uns anys, els qui eren veritables socialistes i catalanistes. Alguns ja no hi són i quan veig aquests girs penso: "Ai, si aixequessin el cap!" Altres han marxat del partit i han trencat el carnet. Dels que encara hi són n'hi ha alguns que tinc clar que no hi són per la política sinó per la butxaca però d'altres...a qui considerava persones íntegres, de qui sabia el que pensaven abans...què pensen ara? no em crec que en el fons pensin el que ara prediquen. Han perdut la dignitat? Tot val? Això és fer política? Ja els poden ben bombar a tots!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El meu pare cordobès va ser militant del PSC durant molts anys i en farà uns 20 que va estripar el carnet. Jo mateix devia votar els socialistes en les meves primeres participacions en comtesses electorals, quan encara no tenia criteri polític...
      Quina estafa de partit polític. Tant a nivell estatal com a Catalunya. Un partit del règim al cap i a la fi. I els catalanistes que hi continuen, ho deuen fer per interès econòmic. Sinó no s'entén.

      Elimina
  3. El seu primer objectiu és recuperar els vots perduts que van marxar cap a Ciutadans en el seu moment. Pensa que Cs té 37 diputats a Catalunya i ara fàcilment en perdrà una vintena, si no més, quan hi torni a haver eleccions. Aquesta 20 tenen amo: el PSC. Però per aconseguir-los, s'han de mostrar espanyolistes. I en això estan. Veuràs la pujada quan hi hagi eleccions l'any vinent, perquè gaire no pot faltar.

    ResponElimina