"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 28 de gener del 2020

Mor en accident d'helicòpter, Kobe Bryant, un dels millors jugadors de bàsquet de la història.

Kobe en una visita al primer equip del Barça fa tres o quatre anys.




























Abans-d'ahir va morir en un tràgic accident d'helicòpter a Califòrna, als 41 anys, Kobe Bryamt, un dels millors jugadors de bàsquet de la història, exjugador dels mítics Lakers de Los Angeles del 96 al 2016, amb els que va guanyar 5 anells de l'NBA. També va guanyar un parell de cops els JJOO amb la selecció nord-americana.

Sempre s'havia reconegut com un gran seguidor del FC Barcelona i en alguna ocasió havia visitat les instal·lacions i els jugadors del primer equip de futbol.

Hi ha però una taca negra en la seva biografia. L'any 2003 va ser acusat de violació, tot i que se li van retirar tots els càrrecs perquè la víctima va rebutjar testificar (segurament a canvi de molts diners).

4 comentaris:

  1. No coneixia aquest personatge. No m'interessa el bàsquet.
    Per les notícies he sabut això que dius de l'acusació de la violació, i el detall que veritablement m'ha sabut més greu: que en l'accident també ha mort la seva filla de 13 anys.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És dels darrers gran mites que ha donat l'NBA. Jugadors amb una trajectòria plena de títols a nivell individual i col·lectiu. Em penso que amb ell vaig deixar de seguir aquesta competició. Ara ja ni sé quins són els millors jugadors, més enllà dels quatre o cinc més populars.

      Elimina
  2. Va ser una commoció. No te les esperes aquestes coses. I és cert que té taques tèrboles al seu expedient, però era un gran esportista. I potser la seva filla també ho hauria estat. Dues vides, i les altres que anaven amb ells, que marxen massa aviat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I potser, el fet que sigui un accident d'helicòpter li dóna més dramatisme.

      Elimina