"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 10 de gener del 2020

Operació Judes: terrorisme d'estat.























Avui han sortit de la presó els dos darrers, dels 9 en total, independentistes detinguts des del passat mes de setembre, arrel de les protestes per la sentència del judici contra els líders i polítics catalans. L'objectiu de l'Operació Judes era la de desactivar la creixent radicalització de les protestes als carrers, i per fer-ho possible, van activar-se immediatament tots els poders de l'estat (tribunals, policials, polítics, mediàtics...) per tal de desactivar el moviment. A través de pistes i acusacions falses de la Guàrdia Civil, l'Audiència Nacional va emetre les ordres de detenció contra els presumptes CDR, que van ser segrestats fins i tot de matinada a les seves llars, a la força, i en presència de les seves famílies. I encara hi va haver gent, fins i tot a les files independentistes, que van avalar la tesi dels mitjans i de l'estat espanyol, i van criminalitzar ja d'entrada els detinguts, que en el cas dels darrers alliberats, han passat més de 3 mesos a la presó.

Ràbia, impotència, odi... Ni oblit, ni perdó!!!

4 comentaris:

  1. La doctrina del "a por ellos" en estat pur.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És la forma de resoldre els conflictes polítics que sempre ha emprat l'estat espanyol.

      Elimina
  2. L'Estat i les seves clavegueres són experts en generar relats falsos per inculpar gent. Que ho preguntin al País Basc si no, que ja saben de què va la pel·lícula.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament Xexu. Sembla mentida que encara hi hagi "periodistes" que es fan passar per professionals, que amplifiquin i donin veracitat a les invencions de l'estat, en la seva guerra bruta.

      Elimina