"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 9 de juny del 2020

A Jordi Arasa li ha arribat el seu Sant Martí.

Jordi Arasa en acció en el desallotjament dels indignats de Plaça Catalunya.



























L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 2 anys i 4 mesos de presó, suspensió de sou i feina, i inhabilitació professional (a banda d'haver d'indemnitzar econòmicament 4 víctimes), el cap de l'Arro de Barcelona, el mosso d'esquadra Jordi Arasa, per un delicte de lesions durant el desallotjament de l'acampada dels indignats a la Plaça de Catalunya el 27 de maig del 2011. La sentència arriba tard i sembla del tot insuficient contra aquest energumen amb un historial carregat d'actuacions desproporcionades i amb un grau de brutalitat que l'havia fet famós dins del cos.

El més trist de tot és que els successius dirigents del cos dels mossos d'esquadra, i els dirigents polítics responsables d'aquest cos, l'han mantingut, i fins i tot promocionat des d'aleshores, arribant fa tot just quinze dies a cap dels ARRO. És increïble. Fàstic etern per a uns i altres. I, evidentment, a l'Arasa aquest, li desitjo el pitjor.

4 comentaris:

  1. És una raresa judicial que condemnin un policia que s'hagi extralimitat en l'ús de la força bruta.
    Que no pugui tornar a alçar una porra és una bona notícia.
    Quan castigaran els piolíns de l'1-O?

    ResponElimina
    Respostes
    1. El més fort és que les autoritats polítiques de la conselleria d'interior no hagin destituït l'energumen aquest del cos de mossos. No ho entenc de debò.

      Elimina
  2. El cos dels mossos necessita una neteja a fons i s'ha de repensar. Però a veure qui serà el guapo que s'hi posi. Tal com està, permet que apareguin energúmens com aquest. No val amb fer pedaços, cal una reforma a fons i això vol temps i tranquil·litat, cosa que no denim des de fa molts anys.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al final has de pensar que tenim les competències de seguretat intervingudes perquè no s'entén que la nostra policia acabi actuant de cos repressor de l'estat, i amb total impunitat. Em sembla una puta vergonya que Miquel Buch encara sigui Conseller d'Interior.

      Elimina