"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 16 de novembre del 2020

2a temporada de Bricoheroes.

 













A finals del mes d'octubre va començar a emetre's la segona temporada del "Bricoheroes", amb el Peyu i en Jaïr Domíngues, dos dels humoristes més populars i actius de l'escena de l'humor catalana. En aquesta segona temporada els capitols s'han allargat cinc o sis minuts més que a l'anterior, arribant ja als 20 i escaig. El format és el mateix, amb els dos protagonistes ensenyant-nos, de manera matussera, diferents feines de bricolatge.

He vist els quatre capitols i puc assegurar que la parella continua en estat de gràcia i més destralers que abans (si no ho eren prou). Ironia a dojo, jocs de paraules i de silencis, paraulotes, eufemismes poc eufemístics... en fi, humor a la catalana del segle 21. Sense pels a la llengua i sense temes tabú. Se'n riuen del mort i de qui el vetlla. I em fan riure molt. Llarga vida als Bricoheroes.

Ah, i a sobre, enguany, l'himne oficial de la sèrie l'ha composat el grup osonenc Obeses. Canya de la bona!

3 comentaris:

  1. Els conec d'altres programes com l3"Està passant". Els buscaré.

    ResponElimina
  2. He de dir que em fan molta gràcia, però que mai els miro, ves per on. Vull dir, que no faig cap esforç per posar-me els vídeos, però si els ensopego, ho passo bé. Ara, que ho hagin allargat, no sé jo. Una de les gràcies no era que eren peces molt curtes?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara són prou curts per seguir mantenint el nivell. I tenen més temps per dir bestieses de les seves.

      Elimina