"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 15 de desembre del 2020

Laporta, el puto amo.

 
















El 24 de gener està previst que se celebrin les eleccions per elegir el nou President del Barça i aquests dies els diversos candidats estan de campanya. Avui s'ha viralitzat com l'escuma l'acte de campanya del candidat Joan Laporta a Madrid, on ha despenjat una lona gegant de la seva candidatura a escassos metres de l'estadi Santiago Bernabéu, amb el missatge de "ganas de volver a veros" i la seva imatge. Les xarxes han tret fum, i alguns dels principals rivals de Laporta en la cursa per la presidència no s'han pogut estar de comentar la campanya, donant-li, si cap, més repercussió. 

Personalment, espero que Laporta esdevingui el nou president del Barça. Pel que va aconseguir en els seus anys com a president, i perquè és el més desacomplexadament independentista. Ras i curt.

4 comentaris:

  1. I que porti al millor jugador de la història mundial: el sabadellenc Xavi Hernàndez.
    Tot i que a mi també em va agradar força el terrassenc Oleguer, però no va arribar mai a l'altíssim nivell del Xavi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com t'agrada provocar, hehe.

      El terrassenc Xavi sempre serà el millor jugador català de la història, i el sabadellenc Oleguer el més independentista i d'esquerres.

      Elimina
  2. Segueixo dient que Laporta ja és passat i que ara té els fums massa pujats com per reprendre de nou la bona gestió que va demostrar en els seus anys de presidència, penso que no serà mai de la vida el mateix, però no es pot negar que aquesta campanya ha fet molta fortuna i s'ha viralitzat. Comunicació política de primera classe. Segur que li ha fet guanyar molts punts. No és que prefereixi cap altre dels candidats, eh, no en tinc cap de preferit. Només que Laporta em sembla que ja no tocaria, però qualsevol serà millor que el que teníem ara, em sembla.

    ResponElimina
  3. No sé si en la gestió d'un club com el Barça segones parts no poden ser bones. En tot cas, no parlem d'un jugador veterà que potser ja ha donat el millor que podia donar, és tracta d'un senyor amb experiència de president i que va aconseguir girar una dinàmica perdedora d'uns quants anys. I com bé dius, tampoc han aparegut candidats que il·lusionin... Doncs tant per tant, que sigui algú obertament independentista ja em sembla suficient.

    ResponElimina