"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 21 de març del 2021

Un nou rècord de Leo Messi. 768 partits amb la samarreta blaugrana.

 













En el partit de lliga d'aquest vespre a Anoeta (R. Societat 1 - Barça 6), Leo Messi ha superat un nou registre al superar rècord de partits jugats per un jugador amb la samarreta del Barça (768): l'anterior era el terrassenc Xavi que havia deixat la marxa en 767 partits. Una xifra que podria ampliar a bastament si decidís quedar-se a final de temporada.

Més enllà del rècord de partits, cal destacar el gran nivell de l'astre argentí que enguany ja suma 23 gols en lliga, i que torna a ser decisiu amb les seves passades, els seus gols i les seves jugades. Tant de bo el nou president, Laporta, sigui capaç de convèncer'l per a que continuï la propera temporada.

5 comentaris:

  1. No sé si es quedarà o no, però serà molt difícil que algú superi algun dels seus records, ja no dic tots... suposo que tard o d'hora passarà, algun jugador potser juga més partits, o acaba marcant més gols, o fent més assistències... però tot alhora segur que no. És més, no sé si nosaltres arribarem a veure que algú bati algun dels seus records més espectaculars... Quina sort haver viscut en l'època que Messi ha desenvolupat la seva carrera.

    ResponElimina
  2. No hi ha res impossible (com a castellers ho sabem), però m'estranyaria molt que tu i jo arribem a veure un fenomen futbolístic com Messi en el que ens queda de vida (que espero que siguin molts anys... ;-) )

    ResponElimina