"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 4 de març del 2021

Una altra remuntada amb èpica: Barça - Sevilla de copa.

 












Nit d'emocions fortes ahir al Camp Nou. El Barça necessitava 3 gols per remuntar el resultat de 2 a 0 que portava del partit d'anada de les semifinals de copa al camp del Sevilla. I es aconseguir. I de quina manera...

El primer gol, de Dembélé, va arribar a la primera part bastant aviat (minut 12) amb un xut sec del francès des de la frontal de l'àrea que va sorprendre tothom. El segon es va fer esperar força. Massa. No va arribar fins l'últim minut del temps reglamentari, amb un cop de cap de Piqué dins de l'area a centrada de Griezmann. Les mostres d'eufòria desfermada dels jugadors blaugrana després que la pilota entrés a la porteria sevillista van ser d'aquelles que es veuen molt de tant en tant. Com a mostra un botó (imatge de Piqué dirigint-se a la càmera embogit).

A la pròrroga tot va ser més fàcil, ja que el Barça va jugar amb un home més per l'expulsió per doble groga d'un defensa del Sevilla. Als cinc minuts de la represa va arribar el gol de Braithwaite, amb un bonic cop de cap llençant-se en planxa dins de l'àrea del porter, que classificava el Barça. A partir d'aquí, el Barça va saber controlar el partit i no va oferir a penes cap possibilitat al Sevilla.

Els sevillistes es van lamentar al final del partit d'un possible penal de Lenglet per mans involuntàries i on en la mateixa jugada es produeix una falta per joc perillós del davanter del Sevilla, i també una segona targeta groga a Mingueza en l'acció del penal, tot i que l'àrbitre no va considerar que fos necessari mostrar cap targeta. No va dir res però d'un parell o tres d'accions a l'àrea del Sevilla: penal per possibles mans per tapar un xut de Messi, agafada pel braç a Pedri, i cop de colze a Braithwaite.

Ja som a la final de copa (9a de les darreres 11), i a la lliga continuem escalant posicions. Per què no somiar amb el doblet?

4 comentaris:

  1. Després de l'immens 4-0 del Barça de fumbol a la Champions contra el Fortuna Hjorring, la secció masculina va arrodonir la tarda eliminant el Sevilla.

    ResponElimina
  2. Em sorprendria realment que el Barça guanyés aquesta lliga, ho ha de fer molt malament l'Atlético per deixar-la escapar, però tot és possible! Ara que, si el Barça és capaç de mantenir un nivell com el d'aquest partit que expliques, somiar és més fàcil. Juguen amb foc, caldria resoldre els partits abans i no patir tant, perquè les pròrrogues deixen molt tocat. Però bé, tampoc no ens queixarem. I aquest cop, la Copa, encara que sigui un títol menor, no es pot escapar, perquè en una temporada de reconstrucció com aquesta, guanyar qualsevol títol estarà bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Haha, ja veiem la copa com un títol menor, eh? Això és perquè estem massa ben acostumats. La gent ja no recorda els llargs anys en blanc.
      Jo veig l'Atlético molt irregular i 8 punts no són tants, i més tenint en compte que encara s'han de trobar a la segona volta.
      I el que comentes de les pròrrogues, també depèn de si acabes guanyant o perdent. Canvia molt l'estat anímic, i a la vegada, físic.

      Elimina