"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 3 d’agost del 2021

Gastronomia mexicana de l'àrea del Yucatán i la Riviera Maya.

 

Fetuccini amb gambes.

Gambes a la planxa.

Ceviche de pop.

Gambes arrebossades.

Pollastre al mole.

Filet de tonyina.

Les tapetes gratuïtes amb la birra.

Pollastre rostit.

Carn de porc amb ou dur i frijol.

Guacamole.

Taco de carn.

4 comentaris:

  1. Tret de les gambes, el pop i la tonyina, podria dir que la resta t'ho regal.
    Sort que tenen tots, en general, bona pinta.

    Bon vespre, Risto.

    ResponElimina
  2. M'he quedat aturat en el pollastre al mole, no perquè la resta no tingui bona pinta, però quines ganes de fotre-li queixalada!

    ResponElimina