"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 14 de setembre del 2021

Déu els crea i ells s'ajunten...














Ahir va arrencar la tercera temporada del programa Crims a TV3, amb un especial de 4 capítols del crim de la guàrdia urbana, que va ser molt mediàtic a mitjans del 2017 quan va apareixer el cos calcinat del policia de la guàrdia urbana de Barcelona, Pedro Rodríguez, dins del maleter del seu propi vehicle a prop del pantà de Foix.

Els principals sospitosos per als investigadors dels Mossos, actualment a la presó amb penes de 24 i 25 anys, van ser la parella (sentimental i professional) del mort Rosa Peral, i el seu amant, Albert López, també policia del cos.

Un triangle amorós i de violència, ja que tots tres havien estat protagonistes d'algun cas de violència policial i abús de poder. Un d'ells és sospitós d'haver assassinat a un manter després d'una persecució a Barcelona, llençant-lo per un precipici quan ja l'havia emmanillat.

Tres psicòpates que, casualment, compartien ofici i aficions.

6 comentaris:

  1. Aquests són del cos que compta la gent que va a les manifestacions? Quan es tracta de manis indepes no saben sumar gaire, ara, quan són manis de fatxes saben multiplicar massa...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els de Terrassa tampoc milloren gaire els companys de Barcelona. Aquests dies jutgen a 4 energúmens que van matar un xicot terrassenc, el Jonathan Carrillo, en una detenció.

      Elimina
  2. Bé està lo que bé acaba.

    Bona nit, Risto.

    ResponElimina