"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 28 d’octubre del 2021

Manifestació per l'estabilització dels treballadors interins de la Generalitat.

 
















Aquest migdia s'ha celebrat a Barcelona la manifestació amb motiu de la jornada de Vaga del sector públic contra el decret Iceta i per l'estabilització dels treballadors interins. Sota el lema "Les que hi som, ens quedem", milers de treballadors públics (majoritàriament interins i alguns funcionaris fixes solidaris) hem recorregut el trajecte que separa la Plaça Urquinaona de Plaça Sant Jaume, baixant la Via Laietana amb una imatge força espectacular, malgrat que els sindicats majoritaris no secundaven la convocatòria.

Personalment, tant UGT com CCOO no em mereixen cap respecte (per espanyolistes i per ser sindicats verticals al servei del règim), però veure com la Intersindical no s'ha sumat a la lluita i a les mobilitzacions m'ha portat a prendre la decisió de donar-me de baixa del sindicat i cercar altres sindicats nacionals que defensin millor, o de manera més decidida, la causa dels treballadors interins públics.

































2 comentaris:

  1. Ja sé que igual em poden dir que som molts, però és que el treball cada cop es posa més complicat per a tots. No entenc quin problema hi ha quan una persona fa el seu treball com toca, que pugui tenir una feina fins a jubilar-se. El tenir en un ai constant a la gent, no fa que rendeixin més, ben al contrari.
    Fa molts anys que, de les funcions dels sindicats, només hi ha quedat el nom.

    Bona tarda, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Totalment d'acord sa lluna. Em penso que un treballador que porta més de 3 anys fent una feina ja ha demostrat amb escreix la seva capacitat, i no pot ser que l'administració abusi fent contractes temporals, quan no es permet a l'empresa privada.
      I del que comentes dels sindicats, és clar que estem on estem per culpa de la complicitat dels sindicats majoritaris amb els governs de torn. Vergonya de sindicalisme vertical. Però hi ha alternatives i cal sindicar-se per tenir força.

      Elimina