"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 28 de novembre del 2021

25 anys kurtits.

 
















Aquest cap de setmana hem organitzat una trobada de "Kurtits", un grupuscle radical (ja no tant) dels Minyons que va néixer formalment l'any 1996 i que agrupava joves entre 15 i 25 anys aprox. El col·lectiu va anar creixent i s'han anat produint altes i baixes, però hi ha un grapat d'amics que portem 25 anys trobant-nos i compartint aficions, sobretot la castellera. Alguns dels membres ja no són castellers actius, i alguns feia anys que no ens veiem. Poder retrobar-nos (un bon grapat) després d'uns temps sense fer-ho, ha estat molt entranyable. Per descomptat hem explicat batalletes, hem tret punxa a l'actualitat castellera i familiar, i hem vist unes quantes fotos del passat per veure com de ràpid passa el temps i com hem canviat en aquests 25 anys.

4 comentaris:

  1. Aquestas trobades són bones per a tots i, sobretot, si fa temps que no us veieu. És la cara més amable de les relacions.

    Bon vespre, Risto.

    ResponElimina
  2. Cert sa lluna. Aquest són els millors moments que ens dóna la vida i les amistats. També hi ha moments difícils i desagradables.

    ResponElimina
  3. Poca broma poder celebrar el quart de segle, eh! Això és solera!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs sí. ALguns castellers dels Minyons ja portem més d'un quart de segle a la colla. Alguns gairebé des dels inicis. És una cosa bonica això de tenir una família castellera i mantenir-te fidel (amb més o menys intensitat) a un hobby o passió.

      Elimina