"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 22 de novembre del 2021

Tornen els castells de 9, a Terrassa!

 














Ahir els Minyons de Terrassa vam tancar temporada (una temporada extraordinàriament curta) a casa, a la Plaça Vella de Terrassa, amb motiu de la XLIIIa Diada de la Colla. Ens van acompanyar els Castellers de Sants (Borinots) i els Castellers de Sant Cugat (Gausacs).

L'actuació d'ahir no va serà recordada per cap rècord casteller ni cap fita extraordinària, però sí pel fet de ser la primera després de l'aturada per la pandèmia de la Covid en que s'ha fet un castell de 9. Concretament el 3d9f. Va ser a la segona ronda (a la primera havíem completat el 4d8), i va sortir força parat i veloç, per a sorpresa de molts que no les tenien totes després de la caiguda vint dies abans del mateix castell per part dels Castellers de Vilafranca.

Vam completar la diada amb un mogut i regirat 2d8f, i un èpic pilar de 6 que ja movia a l'entrada de l'aixecadora. Brutal exercici tècnic i de resistència dels pilaners.

Hem tornat i estem en forma.


Visca els castells i Visca els Minyons de Terrassa.

4 comentaris:

  1. M'alegra saber que tots esteu en forma. 👏

    Bon vespre, Risto.

    ResponElimina
  2. Que repreciós. Quants records en aquesta plaça, la majoria dolents per part nostra, hahaha, però espectaculars per part de Minyons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament. Esperem que aviat pugueu treure-us unes quantes espines a Terrassa.

      Molt bonic el 3d9f. I molt celebrat.

      Elimina