"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 3 de febrer del 2022

"Pla Renove" al Camp Nou.

 











El Barça ha mogut fitxa aquest mercat d'hivern per reforçar una plantilla mancada de jugadors d'alt nivell. Han arribat Dani Alves (Sao Paulo), Ferran Torres (Mancester City), Adama Traoré (Wolverhampton), i Aubameyang (Arsenal). Un lateral i tres jugadors ofensius (dos de banda i un davanter centre) que poden ajudar a fer un salt qualitatiu al Barça.

No ens enganyem. No són jugadors top, ni titulars indiscutibles als clubs d'on provenen, però tal i com està la situació econòmica al club, és del millor que es podia portar. I són jugadors de qualitat contrastada que poden donar el millor de sí mateixos en aquesta nova oportunitat que se'ls presenta. Si més no, una expectativa il·lusionant s'ha creat entre els aficionats culers. Ara veurem si realment es compleixen les expectatives o no.

6 comentaris:

  1. A veure si es deperten tots plegats! Que n'aprenguin de les dones!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser hem viscut massa ben acostumats, i una generació com la de la "tripleta d'or" (Messi-Iniesta-Xavi) difícilment la tornarem a veure.

      Elimina
  2. Que no manquin mai les il·lusions.
    Amunt!!.

    Bona tarda, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb el Barça sempre es viu amb il·lusió. També amb desil·lusions.

      Elimina
  3. A mi Adama em va agradar els pocs partits que va jugar amb el Barça, em va semblar que apuntava maneres i no vaig entendre que marxés. Quan passen coses d'aquestes penso que és per algun tema de disciplina. A banda d'haver-se inflat els músculs com un brau, a veure què pot aportar ara. Al qui més futur li veig és a Torres, a veure si té les oportunitats que mereix.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també recordo la seva irrupció i prometia molt. És probable el que comentes. Temes de disciplina o de manca de feeling amb l'entrenador... I certament, Torres té molta qualitat. Al València ho va mostrar, i a Manchester també. Esperem que a Barcelona no s'apagui.

      Elimina