"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 31 de març del 2022

Nou rècord d'assistència en un partit femení de futbol. 91.553!!!

 

Històric partit femení de futbol el que van disputar ahir Barça i Madrid al Camp Nou amb motiu de la tornada dels quarts de final de la Champions femenina (5-2). 91.553 persones van apropar-se a l'estadi culer per establir un nou rècord d'assistència a un partit de futbol entre dones.

Més enllà del rècord, cal remarcar que l'ambient era molt més festiu que quan es tracta d'un enfrontament entre els màxims rivals masculins, i que un cop acabat el partit les jugadores culers es van quedar una estona a la gespa per celebrar la victòria amb l'afició, i fer-se fotos amb els fans. Fins i tot vam poder veure com aficionades del Madrid vivien l'esdeveniment amb gran emoció i alegria i també es feien fotos amb les estrelles blaugrana.

4 comentaris:

  1. A veure si dura aquest bon ambient. De moment les dones estan donant un bon exemple d'actitud i esportivitat sobre dels homes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Efectivament, és així de moment. Veure'm quan hi hagi més calés pel mig, més rivalitat, més polèmiques, més atenció dels mitjans... El capitalisme ho perverteix tot.

      Elimina
  2. Si és que allà on hi ha una dona... 😉
    Bon resultat!

    Aferradetes.

    ResponElimina