"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 14 de gener del 2023

Quina emoció és més potent, l'amor o l'odi?

 


Les xarxes socials treuen fum aquests dies arrel del nou videoclip de la cantant colombiana, i exparella de l'exjugador del Barça Gerard Piqué, amb el productor i Dj argentí Bizarrap (he fet un curs intensiu de personatges mediàtics), on carrega contra el català pel fet d'haver-se sentit traïda i humiliada després que aquest la deixés per una nova parella vint anys més jove que ella. 

La veritat és que me la porta bastant fluixa el que faci Piqué, Shakira, i qualsevol d'aquests famosets mediàtics amb que ens bombardegen contínuament els mitjans i a les xarxes socials, però venia a dir la meva sobre com poden els sentiments canviar d'un extrem a l'altre en qüestió de mesos, setmanes, o dies. Com l'ésser més estimat i protegit del món per a algú pot transformar-se en el més odiat i vilipendiat per aquest/a mateix en poc temps.

Ai l'amor...

4 comentaris:

  1. Com bé dius tu... Ai l'amor!.
    Per a mi no n'hi ha, si no hi ha respecte per les dues parts.

    Bon vespre, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. El problema Sa Lluna és que el respecte, en molts casos, dura el que dura l'amor... Quan l'amor s'esgota arriben les manques de respecte.

      Elimina
  2. No entenc a qui li pot agradar aquesta cançó que ha tingut tants milions de visiualitzacions. La lletra dolenta, la música (pel meu gust) infecta.
    Aquesta dona havia fet temes bons. Com és que s'enganxa a la música porqueria?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi ha una nova generació de joves que els agrada aquesta "música".

      Elimina