"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 6 de gener del 2024

Cavalcada passada per aigua.

 



Ahir era un dels dies més esperats per a molta canalla. El dia que arriben els Reis de l'Orient carregats de regals i desfilen pels carrers del centre de la ciutat acompanyats de bandes de música, i tot un seguici de patges regalant caramels als que surten a rebre'ls.

Malauradament, enguany la pluja va fer acte de presència just a meitat de recorregut, i va deslluir força l'espectacle. Té nassos que haguem estat setmanes i setmanes sense veure ni una gota de pluja, i que precisament ahir, el dia que més gent es mobilitza a la ciutat per veure passar els reis de l'orient, descarregués una bona ruixada.

Tanmateix, la cavalcada no es va aturar ni suspendre, i va continuar tot i que a mig gas. Algunes bandes musicals no tocaven els instruments; la gent no s'ajupia gaire a agafar els caramels que quedaven molls a terra; els pobres patges amb prou feines llençaven caramels tot xops i morts de fred...

3 comentaris:

  1. Quina pena per als nens!.
    Per aquí havia plogut divendres i dissabte al mati, no era gens clar, però va parar just el temps que va durar la cavalcada.

    Bona tarda, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí va arrencar a ploure a mitja cavalcada i el darrer tram va ser força menys lluït. En tot cas, la canalla va poder veure passar els Reis d'Orient.

      Elimina
  2. El dia de la cabalcada vam comprovar, novament, que mai plou al gust de tothom.

    ResponElimina