"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 20 d’octubre del 2024

El retorn de Gavi.

 


Avui, 348 dies després de lesionar-se en un partit de la selecció espanyola, Gavi ha tornat als terrenys de joc en el partit de lliga del Barça contra el Sevilla (5-1) a l'estadi Lluís Companys. Un retorn molt esperat malgrat que l'actual Barça rutlla a les mil meravelles i té un bon grapat de migcampistes que estan complint amb escreix. Tanmateix, el jove sevillà és un jugador força estimat per l'afició pel seu caràcter lluitador al camp, i ha hagut de passar un llarg procés de recuperació de gairebé un any. Sort i èxits en el futur.

2 comentaris:

  1. Sembla mentida que unes persones que estan fortes i acostumades a l'exercici, hagin de patir lesions... El meu fill de jovenet jugava a bàsquet i quan no era un dit, era un genoll o un peu i les recuperacions sempre eren més lentes que un refredat. ;-)
    Com bé dius, sort i èxits!

    Bona tarda, Risto.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Així és. De les lesions se n'escapen pocs esportistes quan competeixen. I els futbolistes que s'hi juguen molts calés, doncs suposo que encara estan més exposats a patir-ne. La diferència entre un esportista d'elit i un amateur és que en cas de lesió, els temps de recuperació solen ser molt més lents per als amateurs.

      Elimina