"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimecres, 16 de març del 2011

Pilar de nouuuuuuuuuuuu!!! amb folre, manilles i Kurtits!

I el guanyador és... El Pilar de 9 amb folre, manilles i kurtits!!!


La quantitat de vots rebuts ha estat de 26, distribuits de la següent manera:


pd9fmk: 14
2d8net:    3
3d9net:    4
9d8:        1
3de8ps:   4

Espero que a partir d'avui els tècnics de la colla tinguin clar quines són les preferències dels votants del meu bloc de cara a la temporada castellera que encetem. El cotó no enganya i està clar que el votant (més d'un minyó haurà participat en l'enquesta) es dacanta per aquest monstre de moment inabastable... per una colla si més no.

Ara toca Minyons! Traieu la pols a les velles camises i busqueu la faixa per l'armari que ha arribat l'hora de les grans gestes. No ens podem conformar amb repetir allò que ja vam fer l'any 1998. Hem de donar un pas endavant i afrontar nous reptes, noves il·lusions. Ens cal un esquer per arrossegar més gent als assaigs i pujar el llistó. I aquest esquer es diu pilar de 9 amb folre, manilles i kurtits!!!

Que ens cal per poder-nos plantejar aquest monstre? Primer de tot un pilar de 6 amb cara i ulls, us direu. Doncs a per ell! Tinc l'esperança que enguany trobarem l'alineació del pilar ideal, i que el clavarem. A partir d'aquí, quan tinguem el de 6, el de 7 és un "bufar i fer ampolles". El de 8 un castell que hauríem d'assolir 4 o 5 vegades al llarg de la temporada. I el de 9, la cirereta d'una temporada triomfal!!! També caldrà haver descarregat abans alguns castells més amb folre i manilles. El 2d9fm, i perquè no, el 3d10fm. A la Diada, amb tota la gent de casa, i tota l'ajuda que ens puguin donar els de fora, hem de demostrar al món casteller que les quatre bases són possibles (pinya-folre-manilles-kurtits).

Abans de la Diada però, haurà calgut alguna prova del "papinu" per anar-li agafant la mida. Veig una primera possibilitat als assaigs de Festa Major, després de clavar la del 3d10fm i abans del pica-pica. I potser també per Sant Fèlix, entre el 5d9f i el 4d9net... 
Eh! I si no surt enguany, no patiu, que la feina feta servirà de cara al futur. Tenim gent jove i il·lusionada. Segur que si insistim, tard o d'hora arribarà. El que està clar, és que de tant en tant, calen nous reptes per engrescar a la minyonada. Només poden fracassar aquells que ho intenten. Potser ara toca!

Nota del redactor: us puc assegurar que aquest escrit no ha estat realitzat sota els efectes de cap tipus de substància psico-tròpica o al·lucinògena. Per més detalls, em trobareu tots els divendres (i molts dimarts) a partir de les 22:00 al pati d'assaig dels Minyons de Terrassa.

2 comentaris:

  1. A PER EL PILAR DE 9 AMB FOLRE MANILLES I KURTITS

    T'he linkat al meu blog http://sergicastells.wordpress.com

    ResponElimina