"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 14 de maig del 2011

Una altra al sac. Campions de lliga!


Un any més, i ja en van tres de seguits, el Barça s'ha tornat a proclamar campió de lliga, a manca de dos partits per acabar el campionat. Ho ha fet empatant al camp del Llevant el passat dimecres i sumant el punt necessari per adjudicar-se el títol. Ho vaig celebrar a la casa de colònies "Les Tallades" a Vilanova de Sau, juntament amb els alumnes de l'escola on treballo. Va ser força divertit celebrar el títol amb tots els nens de l'escola cantant plegats el "Campions" i l'himne del Barça, i saltant alegrement al pati de la casa de colònies.

Els nens barcelonistes d'avui en dia no acaben de ser conscients del que està fent aquest Barça, el millor de la història al meu entendre i pel que he pogut anar veient en els meus anys de vida, i que no sabem fins on pot arribar, i quants títols més serà capaç de guanyar. De moment, enguany encara té un repte a curt termini com és la final de la Champions League al mític estadi de Wembley el proper dissabte 28 de maig, contra el Manchester United.

Cal felicitar a tot l'equip, i en especial al seu entrenador per haver estat capaç de liderar el grup i mantenir la tensió necessària per continuar amb aquestes ganes de títols i de seguir jugant de la manera que ho fan. La veritat és que els que som culers de tota la vida i ens agrada el futbol, vivim uns moments de felicitat com feia temps que no vivíem. A més a més, la felicitat és doble al haver batut al gran rival històric, el Real Madrid, i haver-ho fet amb un estil de joc d'atac per bandera, en contrast amb l'estil més defensiu i contratacant dels blancs.
Cal no oblidar en el futur, els grans moments que ens ha fet viure aquest equip i aquests jugadors, i quan vinguin els moments difícils, que arribaran, recolzar a l'equip amb totes les forces i comprendre que no es pot guanyar eternament i que hi ha cicles que tard o d'hora, volguem o no, s'acaben.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada