"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dissabte, 2 de juliol del 2011

Així no companys, així no.



Ahir per la tarda es va produir un incident durant l'entrada del Drac al Raval de Montserrat dins dels actes de la inauguració de la Festa Major de la ciutat. Un grup de manifestants dels serveis sanitaris de la ciutat van voler boicotejar l'acte no permeten al grup que fes la seva entrada a plaça com cada any fa molts anys. Van impedir a molts infants i molts ciutadans que no tenen cap culpa dels seus problemes, i que tampoc ho entenen, de gaudir d'un espectacle que mai abans s'havia boicotejat d'aquesta manera (i dic jo, que aquest no deu ser l'únic any en que hi ha hagut retallades i problemes varis).

Em sembla molt bé que la gent protesti. Crec fins i tot que cal protestar més i de manera radical. Però s'ha de saber quan i com, i la protesta d'ahir no va encertar de cap de les maneres el quan. Crec que hi ha moments molt més oportuns com per no haver de fotre als qui volen gaudir de la Festa Major, i dels qui participen anys rere any amb total altruisme i civisme.

Si aquests manifestants volen sumar adeptes a la seva causa, no ho aconseguiran pas de la manera que ho van fer ahir. És més, poden aconseguir l'efecte contrari al desitjat i provocar rebuig entre la ciutadania. Com a mínim molts dels que ahir eren al Raval de Montserrat esperant veure al Drac...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada