"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 18 de novembre del 2011

Fem castells, som festa!!!


Aquest cap de setmana els Minyons encetem els actes de la nostra 33a Diada de la Colla, que estarà farcida de castells, concerts, circ, conta contes, pica-piques, dinars, etc., etc. (Podeu veure el programa complet fent clic aquí).

Aquest vespre encetem la ronda d'assaigs definitiva per acabar de concretar els castells que podrem portar al Raval de Montserrat el proper diumenge 27. A la cartera hi portem el 3d10fm, el 5d9f, el 2d9f, i perquè no el pd8fm, i com a cirereta, els tècnics volen fer algun tempteig, als assaigs, a una nova estructura, el 4d10fm. Per poder assajar tots aquests castells caldrà molta gent als assaigs, moltíssima. Esperem que el fred trigui uns dies més a arribar, i que la pluja no ens faci la guitza com a mínim els porpers deu dies.

El programa d'actes d'enguany el trobo força interessant i complet. Això de que la Diada s'hagi hagut de retrasar una setmana per les eleccions generals, enguany sembla més un avantatge que no pas un inconvenient. Per a recuperar als tocats, pels assaigs extra, per la multiplicació de festes... Entre els principals actes, destaca la funció de circ d'uns vells coneguts, el Tub d'assaig 7.70, demà a les 19 h. al nou teatre Principal, i el festival musical d'aquest diumenge amb una banda prou reconeguda dins de l'escena de la música festiva a Catalunya, els Strombers, que sortiran a l'escenari després del concert d'uns companys de la colla, els Eskassa Llibertat i les Gralles Grillades. I no em voldria deixar la narració de contes per part d'un gran contacontes, amic de la colla, el Juanan. Serà el proper dimecres a partir de les 22:30 h. al local de la colla. Tot gratuït!

A banda d'aquest festival, cal destacar que aquest diumenge els Minyons ens estrenarem en això dels assaigs en públic a plaça. Serà al Raval de Montserrat a partir de les 12 h. del migdia. Tinc moltes ganes de comprovar com funciona aquest assaig a plaça. Conec els avantatges i els inconvenients, però vull saber cap a on es dacantarà la balança. Ens veiem a plaça aquest diumenge, i el proper!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada