"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

diumenge, 15 d’abril del 2012

Males notícies: el rei d'Ejpañia evoluciona favorablement.



La veritat és que me la porta bastant fluixa si als espanyols els agrada tenir un rei o no. Jo només crec en la República Catalana. Tanmateix, mentres continuem sotmesos a l'estat espanyol, indigna molt comprovar com aquesta colla de vividors viuen a cos de rei a costa dels contribuents.

Tot i que avui un destacat militant socialista s'ha atrevit a fer servir el terme "abdicar" en roda de premsa, referint-se a la darrera polèmica en que s'ha vist embolicada la casa reial (la famosa cacera d'elefants del rei a Botswana), la veritat és que no sembla gens probable que els dos principals partits polítics espanyols vulguin obrir aquest debat a curt termini. I mentrestant, l'estat espanyol gastant una quantitat aberrant de calés per costejar els capricis d'aquesta colla de paràsits i catets que si no fos pel cognom que tenen estarien fent cua permanent a les portes de l'INEM.

Com s'entén que el rei d'un país que està vivint una de les pitjors crisis econòmiques que es recorden, s'atreveixi a prendre's unes vacancetes de cacera a Botswana? No dic que el rei no es mereixi fer vacances (de fet, porta de vacances prop de quaranta anys), però potser es podria plantejar passar uns dies a qualsevol de les seves residències dins l'estat espanyol. I si el que vol és caçar, que se'n vagi al Delta de l'Ebre a caçar caragols poma d'aquells que fan malbé els camps d'arròs.

No si entre lladres, yonkis, adolescents armats, i borderlines, estem ben arreglats...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada