"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dimarts, 10 d’abril del 2012

Qui controla als mossos violents i energumens?


Circula per la xarxa aquest vídeo penjat pel setmanari "Directa" que fa esgarrifar. Es veu a un energumen disfressat de policia que a més a més de repartir llenyots com un posseït, es dedica a detenir a ciutadans en cadira de rodes, que prou feines tenen per moure's com per suposar un perill públic! Veient com reparteix estopa aquest "professional de la violència", queda clar que això de repartir llenya ho porta molt endins, i no para fins que algun company li diu que ja està bé, que calma.

Planyo als familiars d'aquest paio, i sobretot als fills si és que en té. No voldria estar a la seva pell i fer enfadar al papa. Espero que aquestes imatges li arribin algun dia a aquest mosso i que com a mínim senti vergonya dels seus actes. Tots sabem que no el tancaran a la presó ni el faran fora del cos de mossos, però si al seu interior sent una mica de vergonya i llàstima de sí mateix, ja haurem aconseguit alguna cosa.

2 comentaris:

  1. Sí que fa esagarrifar, sí, el vídeo. Ara, això de sentir llàstima o vergonya de sí mateix, no ho tinc gens clar: són uns salvatges, gaudeixen fent aquesta feina.

    M'agrada molt el teu blog :)

    ResponElimina
  2. Hola Marta, i benvinguda!

    M'agrada molt que t'agradi el meu bloc.

    Risto

    ResponElimina