"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dilluns, 10 de setembre del 2012

Bones notícies pels culers i per Catalunya.


El diari Sport, ha fet públic avui que el Barça lluirà els colors de la senyera en la segona equipació la propera temporada. Aquesta ha estat una reclamació de molts socis i aficionats culers (entre els que m'incloc) des de fa un bon grapat d'anys. Diuen que més val tard que mai, però tot i la tardança, cal reconèixer que aquesta decisió arriba en el moment més oportú per tots els qui, com jo , pensen que el Barça és l'ambaixador més important de Catalunya que existeix, i si un dia d'aquests, més aviat que tard, la comunitat internacional ha de reconèixer la sobirania del poble català, estarà bé que tothom ens pugui situar en el mapa i tinguem bons referents. I quin millor referent mundial que el Barça?

Està clar que per independitzar-nos caldran moltes més coses que no pas un gran equip de futbol, però tot suma, i perquè et reconeguin primer t'han de conèixer.

I no em direu que no serà maco quan sortim de Catalunya i ens trobem a gent de tot el món lluint amb orgull els colors de la nostra bandera, del nostre país. És probable que aquest disseny no acabi d'agradar al aficionats del Barça espanyols, però sempre podran comprar-se la primera equipació.

I mentres no siguem independents i no puguem gaudir d'una selecció catalana competint a nivell internacional, com a mínim, ens podrem conformar veient jugar al Barça defensant els colors de Catalunya.

Segur que aquesta iniciativa portarà crítiques i aixecament de polseguera en alguns ambients del regne d'Espanya, tot i que ningú va trobar malament que el València lluís els colors de la bandera de la comunitat valenciana en la seva segona equipació, però ja estem molt acostumats a sentir bramar als enemics de Catalunya quan des d'aquí fem qualsevol gest o mostra de la nostra catalanitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada