"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

dijous, 8 de novembre del 2012

És l'hora del poble!

Us copio el missatge que m'han fet arribar des de la CUP de Terrassa:

Benvolgudes/benvolguts,

Ens adrecem a vosaltres per presentar-nos i donar-vos a conèixer la nostra proposta.

La Candidatura d'unitat Popular-Alternativa d'Esquerres és una organització política assembleària d'abast nacional, que s'estén arreu dels Països Catalans i que treballa per un país independent, socialista, ecològicament sostenible, territorialment equilibrat i deslligat de les formes de dominació patriarcals.

La CUP ha acumulat en un curt període de vida una rica experiència tant de treball de base com d’intervenció en l’àmbit institucional, amb més de 100 regidors en  més de 70 municipis.

La CUP ha estat i continuarà sent un dels actors més compromesos en les iniciatives populars que preparen la ruptura amb els estats espanyol i francès (consultes per la independència, assemblea de regidors i regidores dels Països Catalans, manifestacions històriques com la del 10 de juliol del 2010...). Però el nostre tret distintiu, sens dubte, és una aposta ferma per la implicació de la ciutadania en l’activitat política i la democràcia participativa.

A diferència de la resta de partits, incorporem en el nostre funcionament assemblees locals obertes per obrir un espai de confluència dels moviments cívics i populars. Una eina participativa per aglutinar persones i col·lectius amb voluntat transformadora i unitària, en un marc lluita per l’alliberament nacional i social dels Països Catalans.

No demanem crèdits ni ens hipotequem amb bancs, perquè no volem deure favors a ningú. La nostra força sorgeix de la implicació de persones que creuen en el projecte, i sense aquest suport el nostre projecte deixaria de tenir sentit. És per això que us demanem que feu arribar aquesta informació als membres de la vostre $associació/col·lectiu$ , i us animeu a participar, exposant les vostres inquietuds i propostes.

Aquesta carta és un oferiment a trobar-nos amb el/la vostre associació/col·lectiu, per explicar-vos en detall les nostres propostes i animar-vos a creure que una altra democràcia SI que és possible! Us convidem a participar als actes de campanya que farem el dia 10 de novembre a les 12h a la plaça Didò i el dia 20 de novembre al cinema Catalunya. També us convidem a mostrar el vostre suport a la Candidatura d'Unitat Popular-Alternativa d'Esquerres signant el manifest adjunt a www.somunitatpopular.cat/manifest . Si voleu rebre informació de les convocatòries de la CUP de Terrassa o col·laborar activament en difondre el projecte podeu contactar amb nosaltres a terrassa@cup.cat

Moltes gràcies per la vostra atenció!

CUP de Terrassa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada