"La llibertat no baixarà cap al poble, és el poble que ha de pujar cap a la llibertat" (Emma Goldman)

divendres, 28 de desembre del 2012

Ara sí: pas endavant del jovent de la colla.

El jovent de la colla fa el pas endavant!

Ahir a la tarda, es va fer oficial la presentació d'una nova candidatura a la Junta Directiva de la colla per part d'un grup de joves que s'han decidit a fer el pas endavant. Ja feia dies que es veien moviments (en forma d'assemblees obertes i també a "porta tancada") pel local del nombrós grup de joves que actualment hi ha al pati d'assaig, però que encara no apareixien als càrrecs directius de la colla. Doncs finalment, aquestes trobades i debats han acabat decidint a aquests joves que és l'hora d'agafar les regnes de la colla. Enhorabona i molta sort!

La candidatura (us transcric els caps d'àrea) que van oficialitzar ahir a la tarda al local de la colla presentava els següents noms i càrrecs:

- President: Gerard Pla.

- Sots-president i Àrea Econòmica: Oriol Argelagós.

- Àrea Social: Marc Casanovas

- Àrea d'Imatge i Comunicació: Sergi Castells.

- Àrea Operativa: Oriol Viñas.

- Àrea Secretaria: Mireia Làzaro.


Tinc entès que en aquests moments els caps d'àrea estan organitzant els respectius equips de treball, i ja tenen bastant lligada l'estructura bàsica operativa (hi ha nous col·laboradors i gent amb llarga trajectòria). De fet, jo ja he parlat amb el Marc Casanovas per continuar fent la feina de dinamització com he fet al llarg d'aquest any que tot just acaba. Li vaig comentar al Marc que podia comptar amb mi de totes totes. Crec que cal donar un vot de confiança i una empenta en forma de col·laboració a aquest nou equip que ha volgut fer el pas endavant.

Ànims i endavant!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada