Aquest matí un grup de cinc Minyons hem baixat fins a Valls, a l'Alt Camp, per celebrar un esmorzar de forquilla, juntament amb quatre companys de la Colla Vella i dos més de la Joves, al restaurant d'un gran cuiner membre de la Joves, l'Àngel Soler.
Ha estat un esmorzar-dinar per llepar-s'hi els dits, i amb tot el que ha de tenir un bon àpat: bon menjar, bon beure, i bona companyia. A banda de que hem rigut molt, cridat bastant i arreglat el món casteller en general. A taula hi havia una mica de tot. Gent amb més de trenta anys d'experiència castellera, gent que fa tot just un parell d'anys que fan castells, gent que els seus avis ja feien castells, antics anxenetes, actuals segons i baixos, gent de pinya, de folres i manilles. Un bon ventall representatiu del món casteller actual.
En definitiva, una bona manera d'acabar l'any, i una demostració més que els castells són molt més que no pas els assaigs i les actuacions dels caps de setmana.
Gràcies companys i l'any vinent més i millor (en tots els sentits).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada